Sri Alakhpuriji

Sri Devpuriji

Sri Deep Narayan Mahaprabhuji

Sri Madhavanandji

YOGA IN DAILY LIFE™ är en autentisk yogasystem baserad på yogans uråldriga visdom, anpassad för att möta det moderna livets behov. Utvecklad av en levande ättling till en lång rad respekterade yogis, Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda Erbjuder de kompletta fördelarna med yoga och meditation – främjar inte bara styrka, avslappning och flexibilitet, men också övergripande hälsa och harmoni i kroppen, sinnet och själen.

Nyckelpunkterna i Swamijis läror är:

vårda fysisk, mental, social och andlig hälsa; respekt för allt liv; tolerans för alla religioner, kulturer och nationaliteter; främja inre fred för global fred; skydd av mänskliga rättigheter; skydd av miljön och bevarande av naturen.

Swamijis osjälviska service, outtröttliga omsorg och kärlek till alla levande varelser, hans livfulla samtal och satsangs är en inspirationskälla för miljontals människor över hela världen, som strävar efter andlig utveckling.

Som ett erkännande av sina humanitära och andliga meriter har Swamiji mottagit otaliga utmärkelser och hederstitlar från regeringar och dignitärer över hela världen. Han är erkänd som en sann "fredsambassadör".