Ungdomsyoga

Yoga for kids

Välkomnar dig som är mellan 9 och 14 år och vill prova yoga i en liten grupp i en fin lokal på Helsingborgs gågata. Vi gör stretchande och stärkande övningar och lär oss djupandning och avslappning.

vecka 10-23 förutom påsklovsveckan


Welcomes you who are between 9 and 14 years old and want to try yoga in a small group in a nice room on Helsingborgs pedestrian street. We do stretching and strengthening exercises and learn deep breathing and relaxation.

from 5th March to 11th June, except 26th March


Adress: Kullagatan 50 Helsingborg

Tel: 00 46 76 108 87 85

e-mail: helsingborg@yogaindailylife.org

Invigning av Om Ashram


19:e februari 2024


India, Rajastan, Jadan

Arkitektur möter andlighet. Tänk dig att kliva in i en byggnad formad som den heliga Om-symbolen. Det är inte bara arkitektur, det är en kraftfull påminnelse om sammankoppling av allting; Universums resonans och strävan efter inre harmoni. Vi omfamnar helt den tidlösa visdomen som förkroppsligas i Om. Det är mer än en form, det är en väg till självupptäckt och enhet.

Invigning av Helsingborgs Meditation & Yoga in Daily Life

Center

18:e maj 2023

Yoga vänner från många nationaliteter och intresserade människor från stan samlades denna dag i det nya yogacentret som fick äran att välkomna grundaren av Systemet Yoga in Daily Life, M. P. S. Maheshwaranandaji. Det firades med tal, sång och musik men framför allt genom den härliga atmosfären som skapades av vänner i Vishwagurujis presens.